Efter årsmötet, protokoll och revisionsberättelse

Hej medlemmar

Vid årsmötet så kunde styrelsen inte presentera räkenskaperna eftersom vi inte kom åt vårt konto. Vi håller fortfarande på att försöka få full ordning på vårt bankkonto, men har nu fått ut ett konto-utdrag. Det skickade vi till revisorerna , tillsammans med kvitton och andra uppgifter de behövde. Vi har nu fått deras revisionsberättelse, och i enlighet med beslut på styrelsemötet publicerar vi det nu i efterhand på webbsidan.

Det signerade årsmötesprotokollet finns här: Protokoll signerat a?rsmo?te Natursky ddsföreningen i Kiruna 2021-03-25

Revisionsberättelsen finns här:

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.