Naturskyddsföreningen och Fältbiologerna på Kirunafestivalen

 

I år var vi för första gången med på Kirunafestivalen. Vi träffade massor av folk, berättade om vad vi gör, samlade in vår enkät om klimatet inför valet i höst samt delade ut material. Vi passade även på att prata lite med de politiska partierna som hade sina tält nära oss.
Urpo Taskinens färgglada velomobil tilldrog sig uppmärksamhet och många ville provsitta.

Stort tack till alla besökare, stora som små, samt alla från föreningen som bidrog! Särskilt stort tack till Fältbiologernas representant Linnea Backman som var på plats samt Urpo som var med hela tiden i tältet på festivalen.

/Hans Nilsson, ordförande Naturskyddsföreningen Kiruna

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.