I helgen genomfördes skogskursen Upptäck gammelskogen i Kiruna.

Vi delar två inlägg, från en av deltagarna, Anna Öhlund – Anna Öhlund Photography & Art
Tusen tack för fina bilder och sammanfattning av kursen! 💚
”Försöker smälta och landa i alla intryck från dagens kurs i gammelskogen med Per-Erik Mukka och Naturskyddsföreningen. Så oerhört intressant! Skyddsvärda lavar, mossor, svampar, tickor och annat. En tidigare, för vårt område, oupptäckt flattoppad klubbsvamp var höjdpunkten. Imorgon kör vi igen! ❤️
”Proppfullt i hjärtat och hjärnan av massa kärlek och ny kunskap efter en knasigt bra och intensiv helg med finbesök, två dagars kurs i gammelskogen och minifestival. Många rödlistade signalarter fann vi, arter som bara finns i orörd urskog. Jag vill bara lära mig mer. Tusen tack alla inblandade! ❤️
Detta inlägg har kategorierna Skog. Bokmärk länken.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.