Klimatkommunernas presentation för Kirunas politiker och Naturskyddsföreningen

12 dec hade vi i Naturskyddsföreningens Klimatgrupp bjudit in alla politiker i Kiruna nya kommunfullmäktige (2023) och Maria Ivansson från Klimatkommunerna till en online träff. Maria presenterade Klimatkommunerna för politikerna och berättade om deras sätt att arbeta och vad ett medlemskap i Klimatkommunerna har att erbjuda Kiruna kommun. Det blev ett givande och positivt möte med representanter från flera av kommunfullmäktiges partier närvarande, inklusive nya kommunalrådet Mats Taaveniku.

Presentationen samt frågestunden spelades in och kan ses här:


Läs mer om Klimatkommunerna här och prenumerera gärna på deras nyhetsbrev för inspiration!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.