Träffa oss på Kirunafestivalen 30 juni – 2 juli

Naturskyddsföreningen Kiruna och Fältbiologerna Norrbotten finns på plats med festivaltält i Ferrumparken hela festivalen. Under torsdagen finns även forskaren Keith Larson, från Climate Impacts Research Centre i Abisko på plats.

Kom och prata med oss, diskutera klimat och andra miljöfrågor. Exempel på aktiviteter: Se mikroskopiskt liv! Kan du våra vanligaste blommor? Fröpåsar med ängsblommor delas ut, hjälp till att rädda bina!

Du kan även lämna in vår medborgarenkät om klimat & hållbarhet (se helsida i Annonsbladets Festivalbilaga) direkt till oss i tältet eller fylla i ett exemplar på plats. Enkäten går även att göra online, här:

Klimatenkät inför valet

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.